MBO-administratie, niveau 2

Afstandsonderwijs tijdens de coronacrisis of een aanvulling nodig bij een wat magere stage?

Onderstaande uitgaven zijn bijzonder geschikt voor zelfstandig werken. Bovendien geldt voor de digitale uitgaven dat de studenten gewoon de complete lesstof op hun laptop of tablet hebben staan; inloggen is niet nodig.

Alle digitale uitgaven zijn direct leverbaar. (Aanschaf is eenmalig en gebruik geldt voor onbepaalde tijd, dus ook voor volgende jaren.)

Nieuw: Geef uw leermiddelen een eigen gezicht met een ‘Open licentie’. 

 


Onderstaande uitgaven zijn vooral bedoeld voor de opleiding ‘Secretarieel medewerker’ (MBO-niveau 2), maar ze zijn voor een belangrijk deel ook bruikbaar voor de opleiding tot ‘Algemeen administratief medewerker’. Een licentie geeft u uiteraard het recht om de uitgaven binnen uw vestiging in beide studierichtingen te gebruiken. Voor leerlingen die doorstromen naar de secretariële opleiding op niveau 3 geldt daarbij dat ze al een eind op weg zijn wat betreft de praktische kant van de opleiding en dat de boeken voor dat niveau perfect aansluiten op wat al beheerst wordt.

De uitgaven worden zowel in digitale vorm als in de klassieke boekvorm geleverd. Hieronder vindt u de digitale uitgaven; klik hier voor de overeenkomstige paperbacks.

Een licentie is geldig binnen één vestiging van uw onderwijsinstelling en geldt voor onbepaalde tijd. Er worden geen (privacygevoelige) gegevens van uw leerlingen gevraagd.

De digitale uitgave is exact gelijk aan de boekvorm, zodat beide naast en door elkaar gebruikt kunnen worden.

 

 

Archiveren voor managementondersteuners (niveau 2, 3 en 4)    Inclusief docentenhandleiding


Klik op de afbeelding voor een eerste indruk.

 

  
 
Omslag Contacten Info niv2

Contacten onderhouden; informatieboek voor niveau 2  

Klik op de afbeelding voor een eerste indruk.

 •    
       
   
    Cover pr-niv2
 • Contacten onderhouden; praktijkboek voor niveau 2     Inclusief docentenhandleiding 

Klik op de afbeelding voor een eerste indruk.

 

 •  
 •  
 • De prijs van de licenties is gebaseerd op die van ca 25 overeenkomstige ‘papieren’ boeken. Een aanzienlijke korting wordt gegeven als u een licentie aanvraagt voor meerdere vestigingen van uw onderwijsinstelling. U kunt een offerte (met leveringsvoorwaarden) aanvragen via het e-mailadres mbo@altena-tca.nl of via het contactformulier.
 •  
 • Nieuw: Geef uw leermiddelen een eigen gezicht met een ‘Open licentie’.  
 •    
 •  
 •  Home >   Secretarieel >     Fictie >    Contactformulier >